HYR IT Konsulter

Konsultförmedling

Senterprise vision är att vara det självklara valet för kunder och konsulter inom IT sektorn. Vi fokuserar främst på den kompetens som ett Agilt utvecklingsteam i Microsoft-miljö innefattar.

Vi arbetar med att matcha rätt konsult med rätt uppdrag. För att möjliggöra detta arbetar vi långsiktigt med att kontinuerligt skapa nya relationer med eftertraktade konsulter. Vi ser ett stort värde i våra relationer med frilansande konsulter och framstående stjärnor hos konsultbolagen.

Vår nisch, vår tekniska kunskap och vårt breda nätverk, ger oss en stor inblick i hur moderna utvecklingsprojekt bedrivs och vilken kompetens som krävs. Vi kan därför erbjuda knivskarpa insikter för att hjälpa dig med dina konsultinköp och snabbt erbjuda den kompetens du behöver för just ditt projekt.

Senterprise vision är att vara det självklara valet för kunder och konsulter inom IT sektorn.

Lyckade samarbeten

För lyckade samarbeten krävs långsiktiga relationer och vi arbetar därför med en total transparens mot våra kunder och konsulter.

För oss är ”Rätt person på rätt plats” mer än bara teknisk kompetens. Därför skapar vi ett mervärde för dig som kund, där det är viktigt för oss att lära känna er, ert bolag samt förstå den företagskultur ni står för.

Oavsett om du söker en specialist för ett specifikt projekt eller om du söker en helhetsleverantör för hantering av konsultinköp, hjälper vi till med hela eller delar av konsultinköpsprocessen.