Om oss

Vår historia genom åren

Senterprise Recrutiment är ett affärsområde på Senterprise Sverige AB. Vi startade vår verksamhet år 2015, då som ett nischat rekryteringsföretag inom Microsoft .NET, där fokus var på erfarna .NET/C#-utvecklare i Stockholm. 

Under åren har vi växt tillsammans med våra kunder och den marknad vi verkar inom. Det har medfört att vi nu arbetar med headhunting och search för att handplocka expertis för samtliga roller som ingår i ett modernt agilt utvecklingsteam, dock med ett fortsatt stort fokus och kunnande inom erfarna .NET/C#- utvecklare/kodande arkitekter.

Vår vision är att vara det självklara valet för erfarna system-och webbutvecklare som är intresserade av nya utmaningar och den självklara rekryteringspartnern för produktbolag på tillväxtresor. 

Vi fokuserar på att alltid förstå de tekniska begreppen som dagligen används och bjuder kontinuerligt in personer i- och runt vårt nätverk för utbildning, workshops och föreläsningar kring det senaste inom respektive område. 

När du får ett jobb, en kandidat eller en rekryteringskonsult presenterad av någon av oss på Senterprise vill vi att du ska känna dig trygg med att vi levererar med precision och kvalité och säker på att detta är något för dig.

Senterprise Recruitment

Senterprise Recrutiment är ett affärsområde på Senterprise Sverige AB. Vi startade vår verksamhet år 2015, då som ett nischat rekryteringsföretag inom Microsoft .NET, där fokus var på erfarna .NET/C#-utvecklare i Stockholm. 
 
Under åren har vi utvecklats tillsammans med våra kunder och den marknad vi verkar inom. Det har medfört att vi nu arbetar med headhunting och search för att handplocka expertis för samtliga roller som ingår i ett modernt och agilt utvecklingsteam. Vi har dock vårt fortsatta fokus på erfarna mjukvaru/system-utvecklare, kodande arkitekter och tekniknära roller. 

Vision

Vår vision är att vara det självklara valet för erfarna system- och webbutvecklare som är intresserade av nya utmaningar samt den självklara rekryteringspartnern för produktbolag på tillväxtresor.

Vår kunskap är din trygghet

Vi fokuserar på att alltid förstå de tekniska begreppen som dagligen används och bjuder kontinuerligt in personer i vårt nätverk för utbildning, workshops och föreläsningar kring det senaste inom respektive område.
 
Precision och kvalitet är två av de ledord vi arbetar efter. När du får ett jobb, en kandidat eller en rekryteringskonsult presenterad av oss på Senterprise kan du känna dig trygg med att det uppfyller dina önskemål och ambitioner. 
2015
Vår resa startar, som en nischad rekryteringsbyrå inom IT. Vi arbetar med aktiv headhunting och search för att handplocka och matcha kandidater till några av Sveriges ledande varumärken.
2017
Vi upplever förändringar i marknaden och många i vårt nätverk börjar frilansa. Senterprise startar därmed upp ett affärsområde inriktat på konsultförmedling
2021
Konsultförmedling har ökat konstant sedan starten och Senterprise lanserar ny webb och varumärke dedikerat mot det affärsområdet