IT Rekrytering

Rekrytering

Senterprise startade med visionen att bli det självklara valet för arbetsgivare och webb/systemutvecklare inom Microsofts tech-stack. Vi har under åren utvecklats till att bli en helhetsleverantör till några av Stockholms främsta arbetsgivare, där vi står för rekrytering av samtliga positioner som behövs i ett agilt utvecklingsteam. Senterprise präglas av ett genuint intresse för teknik, vi håller oss ajour med de senaste inom tech, samt sponsrar konferenser så som Swetugg inom vårt område för att utöka vår kunskap och vårt nätverk.

Sedan starten 2014 har vi på Senterprise arbetat med headhunting och search av Stockholms främsta mjukvaruutvecklare och tech-experter till några av Stockholms främsta techbolag och vi fortsätter att bygga utvecklingsteam tillsammans med våra kunder med framgångsrika resultat.

Rekrytering inom IT

Vi hjälper dig som arbetsgivare att rekrytera mjukvaruutvecklare med expertkompetens till ditt techteam.
Sedan starten 2014 har vi på Senterprise arbetat med headhunting och search av Stockholms främsta mjukvaruutvecklare och tech-experter till några av Stockholms främsta techbolag och vi fortsätter att bygga utvecklingsteam tillsammans med våra kunder med framgångsrika resultat.
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering av allt i från erfarna 
Vi vågar vara annorlunda med ett koncept som visat ge framgångsrika resultat. Precis som den IT-marknad vi är verksamma inom står vi aldrig stilla, utan håller oss ajour och utmanar oss själva genom att kontinuerligt hitta nya möjligheter för att kunna förstå och tillmötesgå våra uppdragsgivare och kandidater.
Vår tekniska förståelse inom IT, vårt engagemang och vår precision gör oss till det självklara valet för dig som vill rekrytera expertkompetens inom IT.

Rekryteringskonsult

Att attrahera och rekrytera eftertraktade mjukvaruutvecklare kräver kunskap, erfarenhet, kontinuerligt arbete, precision och närvaro.
Vi erbjuder dig möjligheten att anlita en rekryteringskonsult från Senterprise för arbete på plats hos er med operativt och strategiskt rekryteringsarbete. Fördelen med att anlita en rekryteringskonsult är en högre grad av närvaro vilket leder till ökad förståelse av er verksamhet och utmaningar kopplade till rekrytering och employer branding. Rekryteringskonsulter från Senterprise har expertis inom techrekrytering och erfarenhet av att rekrytera till de mest kritiska positionerna inom tech till Stockholms främsta techbolag.
Vi utbildar och coachar våra IT-konsulter kontinuerligt vilket gör att de ständigt håller sig uppdaterade inom det senaste.
Vi har hjälpt kunder som Zettle, Ving och Trustly med rekryteringar, ökat kandidatinflöde, införande av processer och rekryteringssystem, coachning av chefer samt employer branding.
Vi ser fram emot att hjälpa din verksamhet att attrahera och anställa rätt kompetens.

Vi vågar vara annorlunda

Vi vågar vara annorlunda med ett koncept som visat ge framgångsrika resultat. Precis som den IT-marknad vi är verksamma inom står vi aldrig stilla, utan håller oss ajour och utmanar oss själva genom att kontinuerligt hitta nya möjligheter för att kunna tillmötesgå våra uppdragsgivare och kandidater.