Om oss

Affärsidén

Senterprise är Nordens specialistleverantör inom .NET och Microsoft. Som IT-rekryterare och konsultleverantör erbjuder vi några av marknadens bästa proffs inom Microsoft.

Visionen

Vår vision är att vara Nordens ledande specialistleverantör inom Microsoft.

Övertygelsen

Ömsesidigt förtroende och respekt - Vi vill agera på ett sätt som gör att vi kan lita på varandra och respektera varandras arbete. På så sätt lägger vi grunden till ett bra samarbete. Förtroende bygger på att hålla vad vi lovar och respekt skapas genom förståelse för vikten av någon annans bidrag till processen som helhet.

Passion - En intensiv, övertygande känsla, entusiasm eller längtan efter något. Passion är det bränsle som driver oss framåt. Vi på Senterprise drivs av en äkta passion och är stolta över vad vi åstadkommer. Vi är experter inom vår nisch och alltid beredda att gå lite längre, för att öka prestationen och stärka våra kunders affärer. Vi strävar efter att alltid leverera kandidater med allra högsta kvalitet. Vi strävar efter att vara “top of mind” i Norden hos IT-proffs och kunder som jobbar med Microsofts teknologiplattformar.

Våra medarbetare

Vi grundade Senterprise med missionen att hjälpa företag behålla sin konkurrenskraft på marknaden med hjälp av rätt IT-kompetens.

Emelie Gadd

Partner / HR-Manager

Jonas Sundin

Partner / Key Account Manager

George Özmen

Partner / Key Account Manager