En del av Senterprise Sverige

Senterprise affärsområde inom konsultförmedling har äntligen fått ett namn ” Senterprise Consulting” och en egen hemsida.

Senterprise Sverige AB (”Senterprise recruitment”) startade sin rekryteringsverksamhet inom IT i
början av 2015. Som nischad rekryteringsbyrå insåg vi snabbt vikten av teknisk förståelse för att framgångsrikt rekrytera erfarna kandidater till våra kunder.

Vi har sedan start fokuserat på att samarbeta med de främsta arbetsgivarna på marknaden och kan
efter drygt 6 år stoltsera med att fortsätta ha ett högt förtroende från våra ursprungliga samarbeten och dessutom sett ett stort inflöde av nya spännande kunder.

Många kandidater har vi följt stora delar av deras karriär, där vi sett våra kandidater utvecklats till ”nyckelspelare” i sina respektive team.
Flertalet av dessa har gått från utvecklare till arkitekter, teamlead eller till CTO-roller medan vissa har valt att testa sina egna vingar och börjat arbeta som frilansande konsulter.
Den sistnämnda delen blev startskottet till det affärsområde hos oss som nu heter Senterprise Consulting.

Senterprise Consulting
Trenden med att starta eget och frilansa som konsult startade långt innan vi började förmedla konsulter under varumärket Senterprise. Det fanns redan flertalet etablerade konsultmäklare på marknaden och konkurrensen var hård. År 2018 valde vi att satsa ytterligare på konsultförmedling
och vi anställde en Business Area Manager med ansvar för detta område. Vi ansåg att vi hade något unikt att bidra med, framförallt genom vår tekniska kompetens från rekryteringserfarenheten och
vårt stora nätverk av rekryteringskandidater som börjat frilansa eller tagit anställning i mindre konsultbolag.

Senterpise Recruitment och Senterprise Consulting är idag två separata team under samma bolag Senterprise Sverige AB.

Vi ser stora fördelar med det nära samarbetet som de båda affärsområdena ger varandra men vill med denna tydliga separering visa att vi oavsett affärsområde alltid bidrar med samma engagemang och fokus på dig som konsult, kund och samarbetspartner.

Vi ser fram emot en fortsatt expansion inom Senterprise Consulting och ett spännande 2021, tveka inte på att kontakta oss för vidare dialoger och samarbeten!

Relaterade inlägg

Om oss

Senterprise Consulting är ett eget affärsområde på Senterprise Sverige AB. Med bakgrund från rekrytering  inom IT fick vi tidigt instinkt i hur marknaden utvecklas till att fler och fler börjar frilansa eller ingå i mindre konsult konstellationer.

Låt oss umgås

Populärt inlägg